× Home Debitare Cantuire Mobila Consiliere Transport
Aprecieri Sugestii Reclamatii
Despre noi Contact Utilitare

Servicii oferite de SC Electro Service SRL Bacau persoanelor fizice și juridice

Mobila la comanda, debitare si cantuire PAL: Regulament postare aprecieri

Regulament postare aprecieri

- Lista de aprecieri nu este un forum. Această listă este destinată doar aprecierii (evaluării) modului cum Electro Service SRL - Bacau prestează activitatea (serviciul) de debitare și căntuire (PAL, MDF, sau alte materiale).
- Opiniile dvs. sunt foarte importante pentru noi deoarece sperăm să ne ajute să ne îmbunătățim serviciile de-o manieră reciproc avantajoasă: dvs. beneficiați de servicii mai bune (preț si calitate), noi beneficiem de mai multi clienți fideli.

- Deoarece se cunosc cazuri de persoane care au postat mesaje nepotrivite pentru spațiul public, preventiv trebuie impuse câteva reguli elementare prin care să evitam ca această listă de aprecieri să se transforme, dintr-un instrument util de informare, în altceva dăunător interacțiunii dintre noi și dvs. Nerespectarea acestor reguli elementare va duce la ștergerea mesajelor necorespunzătoare (și eventual blocarea autorilor care persistă în greșeală).

Lista regulilor elementare care trebuie respectate

1. Opiniile dvs. trebuie să se refere doar la serviciile (debitare și căntuire) prestate de Electro Service SRL Bacău.

2. Reclama este, în principiu, interzisă. Deoarece e dificil să dăm o definiție exactă a reclamei, ne limitam să spunem că, dacă vom considera opinia dvs. reclamă, vom șterge mesajul. De exemplu: nu considerăm reclamă o comparație justificată cu serviciile altei firme concurente, cu condiția să nu fie menționată denumirea firmei concurente.

3. Sunt interzise comentariile care instigă și promovează ura și violența între indivizi și grupuri pe considerente de rasă, origine etnică, religie, dizabilitate, sex, vârsta, orientare sexuala și orice alt criteriu care poate induce motive de excluziune sociala și/sau violență (de orice tip).

4. Părerile/opiniile mai mult sau mai puțin avizate ale persoanelor care postează aprecieri trebuie tratate cu respect.

5. Chiar dacă criticați pe cineva (sau ceva), trebuie să vă exprimati cu moderație, decent. Critica trebuie să fie constructivă, adică să se refere la ceva ce poate fi îmbunătățit. Acceptăm critica, deoarece vrem sa ne facem treaba mai bine, dacă se poate.

6. Nu sunt permise exprimările obscene, injurioase.

7. Este permisă doar limba română. Vă rugăm să încercați să redactați opiniile dvs. cât mai corect ortografic și gramatical. Citiți cu atenție aprecierea înainte de a o posta.

8. Este permisă (chiar recomandată) editarea opiniei dvs. (în primele 3 zile de la data aprecierii) pentru a corecta greșeli de redactare sau de exprimare (toata lumea greșește!). Dacă există comentarii la opinia dvs. atunci lăsați textul cum era și adaugați o apreciere nouă.

Fără îndoială, această listă va cuprinde tot mai multe reguli cu trecerea timpului. Mai revedeți această pagina din când în când.